ALCON – Dailies AquaComfort Plus 30 db/doboz

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Jobb és baloldali dioptria kiválasztása esetén az ár 1-1 azaz összesen kettő dobozra értendő.

A Dailies® AquaComfort Plus® kontaktlencse az Alcon (korábban Ciba Vision) gyártó által készített lencse, amely a miópia és hiperópia látásproblémákat hivatott kezelni.

A szem tökéletes hidratálása – a lencse biztosítja a szem optimális nedvességét az egész napos használat során. Gátolja a nyálkahártya kiszáradását és az irritáció fellépését. A nagyon érzékeny szemek számára is tökéletes.

A kontaktlencse viselés helyes módja – egy egészséges és helyes szokás fog kialakulni, hiszen minden nap új lencsét kell behelyezni.

Nem szükséges napi ápolás – mivel napi lencséről van szó, nem szükséges ápolófolyadék. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiveszi a lencséket lefekvés előtt, és másnap reggel új párat helyez a szemébe.

Azonnali alkalmazkodás – az innovatív Nalfilcon A anyagnak és a 69%-os nedvességtartalomnak köszönhetően, a lencse pár másodperc alatt alkalmazkodik a szem alakjához és paramétereihez.

Nagyon tiszta látás– a lencse ellenáll a szennyeződésekkel szemben, valamint széles a dioptria választéka, így minden egyén számára tökéletes látást biztosít.

A tökéletes lencse kezdőknek – a könnyű behelyezésnek és a magasfokú hidratáltságnak köszönhetően, ez a lencse nagyszerű választás azoknak, akik életükben először próbálkoznak a lencsével. Ajánlott gyerekeknek számára is.

A Dailies® AquaComfort Plus® jellemzői:

Az eldobható lencse a Nelfilcon A anyagnak és a 69%-os víztartalomnak köszönhetően tökéletes illeszkedik a szem felületére már a viselés első pillanatától kezdve.

A Dailies AquaComfort Plus lencsék esetében a legfontosabb szerep a három hidratáló szeré, amelyek együttműködve biztosítják a komfortságérzetet egész nap. Ez az első lencse, amely az egyedülálló Triple Action Moisture rendszerrel van ellátva, amelynek fő feladatai:

  • a nedvesítés,
  • a hidratálás,
  • a felfrissítés.

A lencse viselője kényelmet és könnyedséget tapasztal attól a pillanattól kezdve, hogy behelyezi a lencsét egészen addig a pillanatig, amíg kiveszi – akár több órás viselés esetén is.

Gyártó

Alcon

UV védelem

Nem

Viselési rend

Napi kihordás

Víztartalom

69%

Oxigénáteresztőképesség

26 Dk/t

Anyaga

Nelfilcon A

Scroll to Top